F
A
C
E
B
O
O
K
MENU
MENU

Klanten aan het woord - Nos clients témoignent

 

Mensen en bedrijven die reeds met ons samengewerkt hebben laten we zeer graag aan het woord, want zij zijn de échte beeldbuis van Fotomoment en zullen je ongezouten hun mening geven. Op onze Facebook pagina vind je zeker nog meer reviews terug, hieronder alvast enkele die we in het verleden mochten ontvangen:

 • Kim en Jan (Wuustwezel)
  Thierry,
  Nog een keertje heel erg bedankt voor de supermooie foto’s. Ik ben er echt helemaal weg van.
  Het was geweldig om met jou te mogen werken. Door jou enthousiasme hebben we nu een prachtige herinnering aan onze
  mooie dag. We zijn heel blij dat je voor onze trouwdag toch nog een gaatje hebt gevonden in je agenda.
  Groetjes,
  Kim en Jan
 • Kristien en Luc (Londerzeel)
  Beste Thierry,
  Van harte bedankt voor de zo snelle service! Het was tof om vanmorgen al een smsje te krijgen van jou dat onze foto’s al online stonden! We zijn zojuist gaan kijken en het resultaat is echt prachtig !!!!
  We vinden alle foto’s supergeslaagd en het is zo leuk om de foto’s in verhaalvorm te zien. Echt fantastisch!
  Bovendien vind ik de mix van detailfoto’s en foto’s met mensen erop perfect!
  Beste groetjes en tot binnenkort!
  Kristien en Luc
  Inge en Ronny (Merksplas)
 • Hoi Thierry,
  Eerst en vooral: BEDANKT!!! Ongelooflijk, de inspanningen die je allemaal hebt gedaan ( zowel vooraf als tijdens onze trouwdag) om onze mooiste dag op de gevoelige plaat vast te leggen!!! En de resultaten zijn evenredig met de inspanningen! We hebben de DVD’s goed ontvangen en kregen in Mexico al veel sms’jes aan van onze familie en vrienden dat de foto’s op internet zo fantastisch mooi waren. Dus waren we heel benieuwd. We hebben eerst de online foto’s bekeken en ze waren inderdaad PRACHTIG!!! Mijn moeder had ze samen met haar collega’s gekeken en daar waren zelfs traantjes gevloeid! Nu zijn we de DVD’s aan het bekijken en foto’s aan het kiezen voor het album
  Inge en Ronny (Merksplas)
 • Hoi Thierry,
  Heb juist het album ontvangen en bekeken…. WAUW!!! Het is echt ADEMBENEMEND! Moest oppassen dat ik geen traantjes op de prachtige foto’s liet vallen. Echt supermegafantastisch mooi!!! Ik kan niet wachten tot mijn ventje thuiskomt van zijn werk zodat hij het ook kan bewonderen. Ook de mini-albums zijn super!!! Dit was het wachten meer dan waard! We hebben het voor de moment héél druk, maar we gaan zeker een gaatje zoeken om naar de familieleden te rijden met dit pareltje.
  Héél opgetogen groetjes en nog eens 1000 keer (nee, dat is véél te weinig: ontelbare keren) BEDANKT!!!
  Inge
  Inge en Vincent (Beersel)
 • DVD’s goed ontvangen, dat op zich was al zeer mooi gedaan en we zijn héél tevreden over de foto’s. We zijn ermee bezig om te selecteren en om ze aan iedereen te laten zien. Ook de website link heeft veel succes gehad!!
  Ik kan zelf alleen maar zeggen dat we héél enthousiast zijn over je foto’s en dat ook onze ouders héél tevreden zijn met de manier waarop je ons in beeld hebt gebracht. Je ziet echt dat fotografie je passie is, niks is je teveel en ik denk dat veel professionele fotografen lang niet zoveel moeite zouden doen.. De voorbereiding was tot in de puntjes verzorgd en op de dag zelf heb je ons -gelukkig- de nodige toffe ideeën en richtlijnen gegeven en op de receptie was je onzichtbaar aanwezig. Ik was echt verbaasd toen ik de foto’s daarvan achteraf zag, dat je dat allemaal hebt gefotografeerd zonder dat we ons ervan bewust waren. ‘t Is echt een enorm mooie herinnering en als we nog een fotograaf moeten kiezen dan zullen we jou zeker terug contacteren!
  Groetjes,
  Inge en Vincent
  Lesley en Kenny (Schoten)
 • Beste mensen, op een onvergetelijke dag heb je een onvergetelijke fotograaf nodig… die alles (maar ook echt alles) heeft gezien en dit dan ook effectief op de gevoelige plaat kan vastleggen! Zoek je iemand vakkundig die je echt een goed gevoel kan geven… zoek dan niet verder, neem gewoon Thierry van fotomoment. Wij zijn onbeschrijfbaar tevreden! Dit samen met Freddy (onze videograaf) is een supercombinatie… professionaliteit aan de top! Buiten het echte werk de dag zelf neemt hij zelfs op voorhand tijd voor je om samen de locaties te gaan bezoeken… welke fotograaf doet dit nog? EN hij neemt niet enkele foto’s, maar gemakkelijk boven de 1000 (u leest het goed) EN hij geeft alle foto’s op een goede resolutie op cd. EN hij heeft een menselijke prijs… niet zoals al die andere “afzetters” die enkel van trouwers profiteren…. DUS NIET TWIJFELEN, maar goed op tijd Thierry vastleggen! Ikzelf ben zeer kritisch en ben zeer tevreden… diegene die mij kennen weten dat wanneer ik zoiets zeg het écht wel goed moet zijn!
  Lesley (& Kenny)
  Els en Frederick (Antwerpen)
 • Onze trouwdag was een feest van begin tot einde, en we zijn heel blij dat Thierry erbij was om al die fantastische momenten vast te leggen. We hebben achteraf veel enthousiaste reacties gekregen op de prachtige foto’s. We zouden hem aan iedereen aanraden!
  Nanouchka en Bart (Oostkamp)
 • Hey Thierry,
  We hebben gisteren de foto’s bekeken van onze mooiste dag en ik moet zeggen: “woaaaauuw!!!!!!!” Ze zijn gewoon prachtig, we hebben 2 uurtjes nodig gehad om ze allemaal te bekijken, maar dat vonden we helemaal niet erg :-)
  Nog eens superbedankt voor al je werk!!! Hoedje af, hoor! Er zijn heel veel mensen die ons zeiden:
  Amai, wat een goeie fotograaf, zeg, hij zag gewoon ALLES! Dus steek maar een pluim op je hoed hoor!
  Tot hoors en als je in de West-Vlaanderen bent, laat eens iets weten…
  Groetjes,
  Noesje en Bart
 • Kim en Jelle (Bornem)
  Beste Thierry,
  Na een welverdiende en zalige huwelijksreis hebben we weer voet gezet op Belgische bodem… En natuurlijk hebben we ook ondertussen de foto’s kunnen bekijken van onze trouw die online staan.
  Alles wat wij tot hiertoe hebben bekeken is echt fantastisch! Zeer mooie foto’s! Daarom zouden we je graag nog eens bedanken voor die schitterende foto’s!
  Het zal moeilijk worden foto’s te selecteren voor ons huwelijksalbum…
  Groetjes,
  Kim en Jelle
  Anja en Wim (Borsbeek)
 • Hey Thierry,
  Wauw, Wauw, Wauw, wat een prachtig, mooi, superformitastisch geweldig huwelijksalbum !!!!!!!
  Serieus, ons album is een juweeltje geworden! We zijn je zo dankbaar dat je onze dag hebt kunnen vereeuwigen in zo’n prachtig album! Bedankt ook aan Evelyne om ons album langs te brengen! Jullie zijn echt een tof professioneel koppeltje! Hopelijk lukt het eens om nog eens samen te komen en te klinken op het nieuwe jaar en natuurlijk het belangrijkste, het prachtige eindresultaat! BEDANKT !!!!
  Groetjes Wim en Anja
  Sheron en Filip (Leuven)
 • Beste Thierry,
  En we hadden een exemplaar van ons fotoalbum op ons feest laten zien aan de gasten en iedereen vond dat gij een kunstenaar was :-) Wij ook hoor ;-)
  Bedankt nog eens hé!
  Groetjes,
  Sheron en Filip
  Katleen en Michel (Ranst)
 • Dag Thierry,
  De afgelopen dagen zijn we al veel gaan ‘stoefen’ met ons trouwalbum. Het is echt een juweeltje, dat wordt wel door iedereen bevestigd. Nogmaals dank dus voor de schitterende fotoreportage en het schitterende fotoalbum. Het is echt het mooiste trouwalbum dat ik ooit gezien heb, en het is van ons!
  Veel groetjes,
  Katleen en Michael
  Sara en Bjorn (Aalst)
 • Hallo Thierry
  We zijn in de wolken over de schitterende foto’s!!!! Dankzij jou houden we aan onze dag heel mooie herinneringen over, echt fantastisch! We kunnen je niet genoeg bedanken voor al je tijd en energie die je in onze reportage hebt gestoken. De link is ondertussen al naar de vele nieuwsgierigen doorgestuurd….
  Sara en Wonne (Oevel)
 • Hey Thierry,
  Hoe gaat het ermee? Nogmaals bedankt voor de super mooie foto’s van ons huwlijk! Echt prachtig!
  En heb je misschien zin voor een keertje een cocktailtje te komen drinken ten huize Oevel? Als je ergens een gaatje vindt?
  Groetjes,
  Sara en Wonne
  Sandra en Benny (Leuven)
 • Bedankt voor de gevoelige momenten op foto vast te leggen. Ze zijn een mooie herinnering aan onze trouwdag. We hebben veel toffe reacties gehad op de foto’s die je online plaatste.
  Ook nog bedankt voor de tijd dat je op voorhand vrij maakte voor ons, om alles goed te overlopen en de fotolocaties te bezoeken. Hierdoor liep alles gesmeerd en konden wij volop genieten!
  Sandra en Benny
 • Helga en Matthias (Gavere)
  Thierry was ongelooflijk. Zowel tijdens de voorbereiding als tijdens de trouwdag heeft hij zich in alle bochten gewrongen om een zo goed mogelijk resultaat te bekomen. Niets was hem te veel. Het resultaat was er dan ook naar: erg veel mooie foto’s. Ook van verschillende familieleden hebben we mogen horen “dat onze fotograaf echt super was”. Een echte aanrader dus!
  Greet en Bob (Gent)
 • Hallo Thierry!
  Wij zijn gezond en wel teruggekeerd van Venetië. Het feest is ondertussen wat bezonken en er verschijnt nog steeds een smile van oor tot oor op ons gezicht als we terugdenken aan zaterdag 4 augustus :-) We hebben ondertussen al eens een uurtje voor de pc gezeten om de foto’s die al online staan te bekijken en die smile werd alleen maar groter!
  We zijn SUPER tevreden met de foto’s, we hadden ons echt geen betere fotograaf kunnen indenken!
  Karin en Sven (Mortsel)
 • Een pluim voor Thierry!
  We zagen je aan het werk op het huwelijk van nicht Stefanie. Toen al was het ons duidelijk: We hadden de juiste fotograaf gekozen ;-)
  We werden niet teleurgesteld, integendeel! Het resultaat mag er zijn. Niet minder dan 2000 foto’s! Een prachtige herinnering om te koesteren.
  Je liet niets aan het toeval over: vooraf gingen we samen de locaties bezoeken, je peilde naar onze voorkeuren en er werd een gedetailleerd fotodraaiboek gemaakt. Die intensieve voorbereiding was een geruststelling en nam de stress gedeeltelijk weg. Op onze trouwdag stond je al om 8u paraat. Niets was te veel… “Alles voor een goede foto” horen we je nog zeggen! Tot na de openingsdans bleef je bij ons om zelfs de feestvierders nog op de gevoelige plaat vast te leggen!
  Op onze huwelijksdag was jij onze ‘compagnon’ en daar willen we je nogmaals voor bedanken. Doe zo voort want je bent geweldig!
  Groetjes,
  Karine & Sven
  Saskia en Bart (Baasrode)
 • Wil enkel zeggen merci thierry voor de echt fijne en mooie foto’s, heb net alle foto’s bekeken die online staan en ze zijn super! Ik wacht al vol spanning op de dvd!!!! By the way iedereen was vol lof over je, zo sympathiek en van die dingen dus t kan ni beter he :-)
  Ik hoop dat je je ook een beetje geamuseerd hebt en dat de flessen wijn in de smaak vallen thuis ;-)
  Groetjes,
  Sas en Bart
  ofwel dhr en mevr Cannoot (amai…)
  Ellen en Ben (Schoten)
 • We hebben zelden iemand gezien die zo gepassioneerd is voor zijn werk. Door zijn spontaniteit en humor voelden we ons ook totaal op ons gemak, wat op onze foto’s af te lezen is.Hij heeft zich in de meest onmogelijke bochten en hoeken gewrongen om zoveel mogelijk tijd aan ons te spenderen: zeer goede, eerlijke informatie tijdens zijn 1ste bezoek. Tijd om alle locaties met ons te bezoeken en proeffoto’s te nemen. Dit alles werd verwerkt in een pagina’s lang uitgeschreven draaiboek, die onze dag zeer vlot deed verlopen. Ook de aandacht die hij na het huwelijk aan ons wijdt is zeer speciaal: foto’s meteen online zetten, de foto’s op DVD geven, ons boek maken in totale samenspraak, … . Dit zijn zaken die ik bij geen enkele andere fotograaf heb gehoord.
  Hij heeft met zijn enthousiasme, warmte en humor onze mooiste dag nog mooier gemaakt. Hij deed ons de regen vergeten en maakte er alsnog iets prachtigs van. Het klinkt raar, maar zijn grootste troef is misschienn, dat je echt vergeet dat hij er is. De grootste kwaliteit die een fotograaf volgens ons moet hebben, want spontane foto’s blijven de mooiste.
  Thierry, we kunnen je niet genoeg bedanken, personen als jij zijn zeer zeldzaam!!
  Ellen en Ben
 • Stefanie en Jeroen (Schoten)
  Gewoon effe om je nog ‘ns 1000x te bedanken,je was geweldig!!
  Ik ben niet weg te slaan van je site met onze foto’s,we genieten nog na!
 • Julie en Bart (Breendonk)
  Beste Thierry,
  Nog eens hartelijk dank voor het verzorgen van de fotoreportage van ons huwelijk. We zijn heel tevreden met de foto’s en de geleverde service en hebben van onze gasten niets dan positieve reacties gekregen. De online foto’s vielen erg in de smaak!
  Groetjes,
  Julie en Bart
 • Ine en Tom (Rotselaar)
  Thierry,
  We willen je bedanken voor de mooie foto’s van onze trouwdag.
  We hebben al dikwijls de foto’s en de presentatie online bekeken omdat de foto’s zo goed weergeven hoe een fantastische dag het was.
  Iedereen was vol lof over jouw. Leuke ideeën , zo sympathiek , mooie foto’s, goede keuze van fotograaf, de gouden kader is een superidee …. dit zijn enkele van de reacties die we kregen en we kunnen de mensen geen ongelijk geven.
  Je gaf ons een gerust gevoel bij de fotoreportage , ook al waren we niet echt gewoon om te poseren ?.
  De service van de bedankkaartjes was ook super. Onze gasten waren zeer onder de indruk dat ze al bedankkaartjes meekregen wanneer ze op het feest vertrokken.
  Bedankt voor de goede werk en als er nog iemand een fotograaf nodig heeft, zullen we jou zeker aanbevelen !Groetjes
  Ine & Tom
 • Melissa & Pieter
  Beste Thierry (en natuurlijk ook Evelyne)Wij willen jullie enorm hard bedanken voor jullie bijdrage in onze huwelijksdag 09-04-2011.We hebben jullie contactgegevens gevonden toen we ons eerste bezoek brachten aan onze uiteindelijke feestzaal Aulnenhof te Walshoutem. De eigenaar Ignace zei ons dat je een zeer spontane en ook beetje gekke fotograaf was die heel mooi werk leverde en meer dan die 3 argumenten hadden we natuurlijk niet nodig om contact met jullie op te nemen.Alles is steeds zeer vlot gelopen, hier en daar een beetje vertraging, maar nooit geen drama geweest.Het bezoeken van onze fotolocatie was ook echt super, hierbij kregen we al een eerste voorsmaakje hoe je te werk ging.Dan DE dag zelf, perfect op tijd, no stress, klik-klik-klik-klik-… Met als gevolg meer dan 4000 foto’s van heel de dag!De gasten waren ook zeer blij verrast dat zij dat fotokadertje met een foto van de dag zelf direct op hun plaats zelf kregen, het heeft je wat bloed en zweet (gelukkig geen tranen) gekost, maar het resultaat was super, just the way we wanted! Niets is voor jullie onmogelijk en dat maakt jullie uniek in het vak!Nogmaals heeeeeeeeeeel eeeeeeeeeeeeeeeeerg bedankt!Hopelijk tot binnenkort voor ons huwelijksalbum!GroetjesMelissa & Pieter
  Julie en Bart
 • Beste Thierry,
  Hartelijk dank voor het verzorgen van de reportage van ons huwelijk. We zijn zelf heel tevreden en hebben verder niets dan positieve reacties gekregen.
  We zijn met fotomoment in contact gekomen via een link naar de website die we vonden op een trouwforum. Het eerste contact via mail verliep zeer hartelijk en na het uitgebreide infogesprek dat hierop volgde besloten we fotomoment te nemen als fotograaf voor ons huwelijk.
  De voorbereiding verliep verder vlot al strooide het slechte winterweer wel eens roet in het eten voor het maken van een afspraak voor het locatiebezoek. Bij het locatiebezoek kregen we verschillende ideeën mee en het gesprek aan de hand van een gedetailleerd draaiboek achteraf, was zeer aangenaam en gaf ons een duidelijk beeld van het fotogedeelte op onze huwelijksdag.
  De samenwerking op de huwelijksdag verliep zeer goed; alle momenten werden duidelijk in beeld gebracht, je was overal aanwezig zonder opdringerig te zijn en er was met iedereen een vlot en joviaal contact. De reacties van de suite waren zeer positief; het direct kunnen afleveren van bedankkaartjes was hier zeker een schot in de roos. Van de overige gasten hebben we vele positieve commentaar gekregen op de kaderfoto’s die van iedereen getrokken werden.
  De foto’s en de presentatie waren achteraf snel online (donderdag na het huwelijk) en waren, wat ons betreft, zeer geslaagd. De presentatie werd door iedereen zeer mooi bevonden “het leek wel een film”.
  Als we een goede raad voor de toekomst mogen geven om jullie service nog te verbeteren, zou het over de kaartjes met link naar de online foto’s gaan; de kaartjes zelf waren zeer duidelijk, maar we weten niet of iedereen wel op de hoogte was van het bestaan ervan. Dit hadden we misschien vooraf beter moeten afspreken en bijvoorbeeld eens laten afroepen door de mensen van de zaal (was vooral bij de receptie denk ik).
  Maar zoals gezegd, we waren en zijn heel tevreden en zullen fotomoment in de toekomst zeker aanraden aan andere toekomstige trouwers, communicanten,… !Bedankt!Julie en Bart
 • Elisabeth & Davy
  Thierry,Eerst en vooral nog is super bedankt voor je fantastisch goed werk en je ongelooflijke inzet. Je bent echt een super fotograaf. Je hebt hebt alles gezien en hebt oog voor het kleiste detail. Je bent supersnel met je camera, er ontgaat je niets. Je bent een sympathiek en spontaan man, een toffe pee dus :-) Door je grapjes en humoristische aanpak nam je al onze stress weg. We hebben veel gelachen en enorm genoten van onze dag en dat is te zien op de foto’s. Het resultaat is dan ook fantastisch!!! Ik kan iedereen die op zoek is naar een huwelijksfotograaf Thierry met stip aanbevelen. Niet twijfelen onmiddellijk vastleggen zou ik zeggen.Groetjes.Elisabeth & Davy
  Ann & Kurt (Oostkamp)
 • Wij zijn super tevreden over het resultaat van de foto’s!
  Thierry is als fotograaf iemand die zeer gedreven is in zijn werk en enorm veel moeite doet om voor iemand het gewenste resultaat te behalen!
  Ook als fotograaf is hij super aangenaam om mee samen te werken, iemand waarbij je je zeker op je gemak voelt en dat is ook wel heel belangrijk!
  De kaartjes met daarop de link naar de foto’s is super, iedereen kan dan zelf kijken wanneer hij /zij wil. Ook de presentatie die hierop terug te vinden is valt zeker in de smaak, vooral omdat ook de openingsdans hier op de achtergrond speelt :-))
  De mooie detailfoto’s vind ik echt mooi gedaan!
  Kortom kan ik dit samenvatten in één woord ‘FANTASTISCH’ :-)))
  Bedankt Thierry om deze speciale dag zo mooi te vereeuwigen op beeld!!!
  Vanessa & Bart
 • Dag Thierry,We willen je even kort bedanken voor de goede samenwerking! We zijn blij dat je de tijd hebt genomen om alles op voorhand met ons te bespreken en de fotolocatie te bezoeken. De fotosessie was echt goed voorbereid! En het resultaat mag er zijn: wat een fantastische foto’s J! En zo veel foto’s! Het is echt leuk dat we alle foto’s hebben gekregen op DVD zodat we zelf kunnen kiezen welke we de mooiste vinden! Bovendien is de fotopresentatie die je hebt samengesteld echt prachtig! Een kippenvelmoment! We zijn al benieuwd naar ons album!
  Ook onze gasten waren heel tevreden over je werkwijze: spontaan, vlot, vriendelijk… Alleen maar goede commentaren gehoord! Wij maken alvast reclame!Groetjes,
  Vanessa en Bart
 • Elien & Orry
  Beste Thierry,Al vanaf het eerste contact klikte het meteen met ons.
  Je stelde ons gerust en we maakten al vanaf dag 1 veel plezier.Als we dan alles hebben voorbereid, zijn we samen op fotolocatie geweest en hebben we ideeën uitgewisseld. Zo wisten we wat we konden verwachten op onze trouwdag.De dag zelf was PRACHTIG met dank aan jou!
  Elien was overtuigd dat je geen mooie foto’s kon maken van haar. Jij hebt het tegendeel bewezen, dus de fles champagne staat hier op jou te wachten!Wat wij HEEL praktisch vonden waren de kaartjes op het feest. Zo konden de gasten één week later de foto’s al online bekijken a.d.h.v. een fotopresentatie en geselecteerde foto’s bekijken (en downloaden).Elke bezoeker die dit leest, onthoudt dit dan:
  Fotomoment is GEWELDIG!Bedankt Thierry!
  Sarah en Wim
 • Hey Thierry,Hebben het album met z’n allen uitgebreid kunnen bewonderen… ‘t is echt super!!
  Bedankt voor alles: het maken van zo’n uitgebreide reeks foto’s, het ontwerpen van een fantastisch album! Dankzij jou kunnen we regelmatig nog een keertje onze grote dag herbeleven!Zalige kerst! Tot hoors of ziens!Groetjes, Wim en Sarah
 • Tine en Cedric
  Hey Thierry,Tussen het recupereren en het inpakken van de valiezen door, toch nog even een klein mailtje om onze appreciatie voor jouw werk uit te drukken.
  Heel erg bedankt voor de lange uren die je geklopt hebt, je aanstekelijke enthousiasme en je vrijblijvende hulp waar nodig: als ceremoniemeester, geluidstechnicus, … multi-inzetbaar! We konden ons geen betere huwelijksfotograaf inbeelden en zullen je zeker aanbevelen aan iedereen die het horen wil!!
  Groetjes,
  Tine & Cedric
 • Hanne en Jan
  Aan je mooiste dag houd je ook graag je mooiste foto’s over… En dan kwamen wij via andere trouwers al heel snel bij jou terecht! De energie waarmee jij met je passie bezig bent, is oneindig groot en nooit gezien. De lat ligt bij jou dan ook heel hoog en het resultaat is er naar!
  Je wist dat we beiden geen fan zijn van poseren, en we moeten zeggen dat je dat supergoed hebt aangepakt: behalve tijdens de privéshoot hebben we je nooit bewust gezien… Met een leuke afwisseling van huwelijksfoto’s en detailfoto’s als resultaat.Bedankt om op onze mooiste dag de mooiste foto’s af te leveren!!!Hanne & Jan
 • Pieter Bernaert
  Dag Thierry,Eerst en vooral willen we je bedanken om er voor ons een onvergetelijke dag van te maken.Het is niet aan iedereen gegeven om met zoveel passie, enthousiasme en oog voor detail je werk uit te voeren. Iedereen was vol lof over U en er wordt veel gepraat over de prachtige foto’s.
  Je bent zelfs geboekt voor de toekomstige trouw van mijn zus ( moest die er ooit komen :) ). We zullen je zeker en vast aanbevelen bij iedereen die we kennen en hopen dat je dit werk nog lang zult verder zetten en andere koppels even gelukkig maakt.Ellen en Pieter
  xxx
  Nico & Silke
 • Hallo Thierry,Bij ons eerste contact sprong je eruit door al je liefde voor het vak.
  Hadden we eerst bij jou terecht gekomen had ons dat wat ritten gespaard want het enthousiasme waar je mee aan kwam draven sprong over op ons en onze keuze was gemaakt.
  Je ging verder dan enkel fotos maken, hielp ons bij evalueren van fotolokaties, gaf tips en tricks.
  De dag zelf was je stipt aanwezig en zonder te storen legde je alles vast op beeld.
  Superleuk was het samenvattende filmpje voor ons en voor de andere gasten dat wat later online stond.Vele gasten kwamen bij ons vragen wie je was omwille van je gedrevenheid maar nog meer enthousiasme was er toen de gasten de bedankkaartjes zagen met zichzelf ingekaderd.We hebben nog geen plannen maar moesten we nog eens trouwen sta jij alvast ingeboekt
  :-)Misschien dat jouw lens 1 van de eerste dingen is die onze nakomelingen te zien krijgen.Alvast bedankt!!!Silke & Nico

 • Leen en Bert
  Dag Thierry,Nogmaals bedankt voor de schitterende samenwerking! Vanaf de eerste mail die je stuurde met alle gedetailleerde informatie tot het afwerken van ons album is alles schitterend verlopen. Wij krijgen momenteel meer complimenten over de fotograaf dan over het eigenlijke feest, maar dat nemen we er graag bij :-)! Enkele genodigden waren alvast overtuigd over wie hun huwelijksfotograaf gaat worden. We hopen dat we je in de toekomst nog gaan kunnen inschakelen. Jij doet veel meer dan wat je van een hwelijksfotograaf kan en mag verwachten. Schitterend gewoon!Bert en Leentje
  xxx
 • Tim
  Als broer van de bruidegom heb ik zelden zo een gepassioneerd fotograaf gezien. Iemand die zich 200 % geeft met een mooi resultaat tot gevolg!
  Tim

Wij respecteren de privacy van deze personen, maar wil je met één van hen in kontakt komen of toegang tot hun reportage: laat het me weten en ik pols even naar hun bereidheid om deze met jou te delen.

 

Wil je graag op de hoogte blijven van onze nieuwtjes en promoties? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief sturen we slechts zéér sporadisch uit (1 tot 3x per jaar) en zijn voorzien van exclusieve promoties die we alleen delen met onze abbonees!
Vous souhaitez rester informé de nos actualités et promotions ? Ensuite, inscrivez-vous à notre bulletin d'information. Cette lettre d'information est envoyée très sporadiquement (1 à 3 fois par an) et propose des promotions exclusives que nous ne partageons qu'avec nos abonnés !

Geen nood, jouw informatie wordt veilig bewaard en zal nooit worden gedeeld met derden.
Ne vous inquiétez pas, vos informations sont conservées en toute sécurité et ne seront jamais communiquées à des tiers.

Super! Je ontvangt dadelijk een mailtje, klik op de link en alles is ingesteld :-)
Super ! Vous recevrez un e-mail, cliquez sur le lien et tout est prêt :-)

 

By continuing to browse or by clicking Accept Cookies, you agree to the storing of cookies on your device necessary to provide you with the services available through our website.

    Accepteren-Accepter   Privacy & Cookie Policy
Meer fotos laden...Chargement de photos en cours...
Scroll naar begin/Début
Close Window
Bezig met laden... Changerment...
Close